Википедија:ВикиПроект Одржување: Разлика помеѓу преработките

Откажано уредување 473511 (автор: 79.125.219.40 | Разговор)
с (оддржување --> со едно „д“)
(Откажано уредување 473511 (автор: 79.125.219.40 | Разговор))
# [[Корисник:SmartM&amp;M|Макс]]<sup>([[Разговор со корисник:SmartM&amp;M|разговор]])</sup>
# [[Корисник:Stefan40-3e3e|Stefan40-3e3e]]<sup>[[Разговор со корисник:Stefan40-3e3e|WTF here!!]]</sup>
# <font size="2">'''[[Корисник:MacedonianBoy|<span style="color:#960018;background:#F0DC82;border-style: double">&nbsp;MacedonianBoy&nbsp;</span>]] <sup><font size="1">[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Oui?]]</font></sup>'''</font>
# [[Корисник:Kiril Simeonovski|Кирил Симеоновски]]<sup>[[Разговор со корисник:Kiril Simeonovski|разговор]]</sup>
#