Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Список на географски никулци“

**Географски никулец за Сејшели: {{tl|Сејшели-гео-никулец}}
**Географски никулец за Сомалија: {{tl|Сомалија-гео-никулец}}
**Географски никулец за Танзанија: {{tl|Танзанија-гео-никулец}}
 
[[Категорија:Географски никулци]]