Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Список на географски никулци“

**Географски никулец за Габон: {{tl|Габон-гео-никулец}}
**Географски никулец за Руанда: {{tl|Руанда-гео-никулец}}
**Географски никулец за Еритреја: {{tl|Еритреја-гео-никулец}}
 
[[Категорија:Географски никулци]]