Википедија:Список на географски никулци: Разлика помеѓу преработките

(nova, ke se dovrsuva)
 
**Географски никулец за Централноафриканската Република: {{tl|ЦАР-гео-никулец}}
**Географски никулец за Чад: {{tl|Чад-гео-никулец}}
**Географски никулец за ДР Конго: {{tl|ДР Конго-гео-никулец}}
 
 
[[Категорија:Географски никулци]]