Разлика помеѓу преработките на „Википедија:ВикиПроект Македонија/Градови“

+1
(+1)
 
 
==Тиквешки регион==
*[[Велес]]{{Готово}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 20:30, 24 февруари 2009 (UTC)
*[[Велес]]
*[[Демир Капија]]
*[[Кавадарци]]