Нема измена во големината ,  пред 17 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ја создадов [[Зигмунд Фројд]].
Ја создадов [[Дина (роман)]] и [[Френк Херберт]].
Ја создадов [[Писателска блокада]]/.
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И то.
235

уредувања