Разлика помеѓу преработките на „Википедија:ВикиПроект Македонија/Градови“

една {{Готово}}
(една {{Готово}})
(една {{Готово}})
 
==Полошки регион==
*[[Гостивар]] {{Готово}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 00:11, 8 февруари 2009 (UTC)
*[[Гостивар]] {{Готово}}
*[[Тетово]] {{Готово}} + [[Податотека:LinkFA-star.png]]--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 00:11, 8 февруари 2009 (UTC)
----
# --[[User:Raso mk|Raso mk]] <small>([[User talk:Raso mk|разговор]])</small> 23:25, 28 декември 2008 (UTC) {{коментар}} Овие два града ги правам јас. И ги направив
*[[Македонски Брод]]
*[[Охрид]]
*[[Струга]]{{Готово}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 00:11, 8 февруари 2009 (UTC)
*[[Струга]]{{Готово}}
----
 
 
==Североисточна Македонија==
*[[Кратово]]{{Готово}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 00:11, 8 февруари 2009 (UTC)
*[[Кратово]]
*[[Крива Паланка]]
*[[Куманово]]