Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Струмица“

нема опис на уредувањето
 
[[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Разговор со корисник:Guitardemon666|гитардемон]][[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] 07:49, 22 април 2008 (UTC)
 
==Повеќе податоци за населението==
 
Сметам дека е срамота за градот Воден, кој е под грчко, да има подобри стари статистики за населението одколку за нашите градови Прилеп, Штип, Битола, Куманово, Велес, Охрид, Струмица и т.н.:
 
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD<br><br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BF<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D1%82%D0%B8%D0%BF<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B0<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B0<br><br>
Добро што ги има резултатите од пописот од 2002 година, али светот не почнал тогаш.
 
[[Корисник:89.215.42.96|89.215.42.96]] 17:54, 02 февруари 2009 (UTC)
Анонимен корисник