Анте Поповски: Разлика помеѓу преработките

[непроверена преработка][проверена преработка]
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување Напредно мобилно уредување
* Провиденија (поезија, 1995)
 
Избори од неговата поезија во посебни книги се објавени во [[Албанија]], [[Грција]], [[Франција]], [[Русија]], [[Турција]], [[Италија]], [[Германија]], [[Велика Британија]], и [[Индија]].
 
== Награди ==