МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

Нема измена во големината ,  пред 3 месеци
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
 
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2022/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2022/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 20212022/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2022/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}}}|}}}}
{{-}}