Википедија:Фотоловови 2021/Статистика: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
|-
| 5. || Горно Лисиче || [[Корисник:Dandarmkd|Dandarmkd]]
|-
| 6. || ||
|}
 
! Мерка !! Опис !! Фотолов !! Резултат
|-
|rowspan="76"| '''Создадени статии''' ||rowspan="76"| вкупен број на создадени статии на Википедија || Зоолошка градина Скопје 1 || 11
|-
| Зоолошка градина Скопје 2 || 7
|-
| Горно Лисиче || 5
|-
| ||
|-
| '''Вкупно''' || '''30'''
|-
|rowspan="76"| '''Подобрени статии''' ||rowspan="76"| вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија || Зоолошка градина Скопје 1 || 53
|-
| Зоолошка градина Скопје 2 || 15
|-
| Горно Лисиче || 4
|-
| ||
|-
| '''Вкупно''' || '''80'''
|-
|rowspan="76"| '''Подигнати фотографии''' ||rowspan="76"| вкупен број на подигнати фотографии на Ризницата || Зоолошка градина Скопје 1 || 79
|-
| Зоолошка градина Скопје 2 || 31
|-
| Горно Лисиче || 46
|-
| ||
|-
| '''Вкупно''' || '''279'''
|-
|rowspan="76"| '''Искористеност на фотографии''' ||rowspan="76"| учество на бројот на подигнати фотографии искористени во статии во однос на вкупниот број на подигнати фотографии || Зоолошка градина Скопје 1 || 100%
|-
| Зоолошка градина Скопје 2 || 100%
|-
| Горно Лисиче || 100%
|-
| ||
|-
| '''Вкупно''' || '''100%'''