Модул:Location map/data/Словенија: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: return { name = 'Slovenia', top = 47.1, bottom = 45.2, left = 13.2, right = 16.8, image = 'Slovenia_location_map.svg', image1 = 'Slovenia relief map.png' }
(Создадена страница со: return { name = 'Slovenia', top = 47.1, bottom = 45.2, left = 13.2, right = 16.8, image = 'Slovenia_location_map.svg', image1 = 'Slovenia relief map.png' })
 
(нема разлика)