Зенитна часовна активност: Разлика помеѓу преработките

с
Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Зенитна часовна стапка
(Пренасочување кон Зенитална часовна стапка)
Ознака: Ново пренасочување
 
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Зенитна часовна стапка)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#ПРЕНАСОЧУВАЊЕпренасочување [[ЗениталнаЗенитна часовна стапка]]