Илко Стефановски: Разлика помеѓу преработките

[непроверена преработка][непроверена преработка]
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
|-
| 1979. || [[Жена од малтер]] ТВ-филм ||
|-
| 1981. || [[Томи од бензинската пумпа]] ТВ-филм ||
|-
| 1981. || [[Булки крај шините]] ТВ-филм ||
|-
| 1984. || [[Јуначко колено (телевизиска серија) |Јуначко колено]] ТВ-серија ||
|-
| 1985. || [[Трговецот од Солун]] ТВ-филм ||
|-
| 1987. || [[Трета доба]] ТВ-серија ||
|-
| 1991. || [[Тетовирање (филм) |Тетовирање]] ТВ-филм ||
Анонимен корисник