Разлика помеѓу преработките на „Податотека:Dimitar Velakov.jpg“

македонски партизан, учесник во НОВ, учесник во ослободителното движење во Грција и во Граѓанската војна
(македонски партизан, учесник во НОВ, учесник во ослободителното движење во Грција и во Граѓанската војна)
 
(нема разлика)