Разговор:Антон Попов: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
== Погрешен човек ==
[[Корисник:Ehrlich91|Ehrlich91]], не знам дали можам тебе или треба на друг админ да му се обратам, но оваа статија [https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2 Антон Попов], содржи измешани информации со членот на Македонскиот литературен кружок Антон Попов (Великов). Се работи за сосема различни личности (кои починале во сосема различни години), па не знам како е правилно да се постапи, со оваа страна? Јас само што [https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2_(%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2) креирав страница] за човекот кој е член на кружокот. За овој човек јас немам информации за дa би можел да ја корегирам правилно неговата страница. Ти благодарам, [[User:Forbidden History|Forbidden History]] <small>([[User talk:Forbidden History|разговор]])</small> 18:18, 19 ноември 2021 (CET)
Само што прочитав друг извор кој посочува податоци кои се вментати во постоечкава статија за Антон Попов. Можеби е најпаметно е да те замолам да ја избришеш мојата статија, а оваа нека остане. Ќе те тагнам на мојата статија за да ја избришеш. Се извинувам и ти бллагодарам, [[User:Forbidden History|Forbidden History]] <small>([[User talk:Forbidden History|разговор]])</small> 18:26, 19 ноември 2021 (CET)