Аманда Кристенсен: Разлика помеѓу преработките

Синот на Кристенсен, Руперт, го презел секојдневното работење на компанијата по нејзиното пензионирање во 1909 година. Таа ги поминала своите последни години ангажирана во одгледување цвеќиња и опширно читање; се преселила во вила во Ница во 1926 година.
 
== Наводи  ==
 {{reflist}}
 
== Користена литература ==
* [R. Christensen (anon.)]: Tema med variationer - Några glimtar ur kravattens historia, [Theme with variations - Some glimpses from the history of the tie] Stockholm 1945
* Inga Wintzell: Slipsar, Stockholm 1999
6

уредувања