МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Нема опис на уредувањето
{{-}}
 
[[Податотека:LogoWikigap forSkopje e-Science Photo Competition v2 mkresized.svgjpg|лево|35п30п|НатпреварЛого за научнапрвото издание на уредувачкиот маратон фотографијаВикијаз 2021Скопје]]
Се известуваат сите заинтересирани кориснициуредници на Википедија на македонски јазик дека во периодот од 116-22 ноемвриоктомври до 15 декември 20212020 година ќе се одржуваодржи уредувачка меѓународенседмица '''[[Википедија:НатпреварРодов за научна фотографијајаз 2021|натпреварРодов зајаз научна фотографија2021]]'''.“, Земетеподдржана учество,од зашведската најдобритеамбасада. фотографииПриклучете се обезбедении награди.освојте една од наградите!
{{-}}
 
[[Податотека:FlagSolar of Swedensys2.svgpng|лево|25п30п|Уредувачки натпревар „Сончев Систем“]]
Се известуваат членовитесите заинтересирани уредници на [[Википедија:Вики Клуб|Викина Клубовите]]македонски јазик дека во периодот од 115 ноември до 3014 ноемвридекември 2021 година се одржува [[Википедија:Уредувачки натпревари|уредувачки натпревар]] на тема „'''[[Википедија:ЗапознајтеУредувачки јанатпревари/Сончев ШведскаСистем|ЗапознајтеСончев ја ШведскаСистем]]'''“. Приклучете се и освојте една од наградите!
{{-}}
 
[[Податотека:SolarFlag sys2of Sweden.pngsvg|лево|30п|Уредувачки натпревар „Сончев Систем“]]
Се известуваат сите заинтересирани уредницичленовите на [[Википедија:Вики наКлуб|Вики македонски јазикКлубовите]] дека во периодот од 151-30 ноември до 15 декември 2021 година се одржува [[Википедија:Уредувачки натпревари|уредувачки натпревар]] на тема „'''[[Википедија:УредувачкиЗапознајте натпревари/Сончевја СистемШведска|СончевЗапознајте Системја Шведска]]'''“. Приклучете се и освојте една од наградите!
{{-}}
 
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+12 hours}} {{#time: F|+12 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+12 hours}} {{#time: F|+12 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+12 hours}} {{#time: F|+12 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+12 hours}} {{#time: F|+12 hours}}}}|}}}}
{{-}}