Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Ѓафурски Лозја - Виничка Кршла (археолошки локалитет)“

с
Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор:Ѓафурски Лозја (Виничка Кршла)
Ознака: Ново пренасочување
 
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор:Ѓафурски Лозја (Виничка Кршла))
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#пренасочување [[Разговор:Ѓафурски Лозја - (Виничка Кршла (археолошко наоѓалиште)]]