Разлика помеѓу преработките на „Модроврановидни“

с
Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Сивоврановидни
(Пренасочување кон Модроврани)
 
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Сивоврановидни)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#пренасочување [[Сивоврановидни]]
#ПРЕНАСОЧУВАЊЕ [[Модроврани]]