Избришана содржина Додадена содржина
5ko (разговор | придонеси)
→‎Дали ќе може?: И аз го бях лошо прочел...
5ko (разговор | придонеси)
Ред 34:
 
: Здравей! Ами аз нямам адмминистраторски права, но сигурно ще намериш в кой шаблон да го сложиш, те шаблоните май не са защитени. Администраторите са много симпатични и любезни, можеш и направо на тях да кажеш - гледам, че вече си го направил... (Можеш да ми пишеш и на български, и на македонски книжовен език, всичките и двата ги разбираме. По дискусиите може и на български, стига да не е нарочна провокация, по статиите само на македонски, така че аз почти не пиша.) --[[User:5ko|5ko]] 00:50, 2 May 2005 (UTC)
:: Кой каквото търси това намира, пошегувах се като ти написах по горе, че българския е македонски диалект, но някойгонякой го е прочел наобратно. Ще се опитам да помагам каквото мога и аз тук, македонския се включва в разбирането ми за мой език, независимо кой как го класифицира и кое на кое е диалект или език или книжовна норма, за мен са почти еднакви. --[[User:The Engineer|The Engineer]] 10:48, 2 May 2005 (UTC)
::: И аз го бях лошо прочел... само че аз не го зборувам македонския, така че е верно това за иронията и сарказма е верно в двете посоки. --[[User:5ko|5ko]] 11:00, 2 May 2005 (UTC)
 
== от Владко ==