МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Рачно отповикување
Нема опис на уредувањето
{{-}}
 
[[Податотека:Featured article candidate star.svg|лево|25п]]
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
Во тек е гласање за доделување на статусот „избрана статија“ на статиите: „'''[[Википедија:Кандидати за избрана статија/Свети Јосиф/2|Свети Јосиф]]'''“ и „'''[[Википедија:Кандидати за избрана статија/Албанија|Албанија]]'''“.
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|}}}}
{{-}}
 
[[Податотека:Dinoproject-icon2.png|лево|35п|Уредувачки натпревар „Диносауруси“]]
Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека во периодот од 15 февруари до 14 март 2021 година ќе се одржи [[Википедија:Уредувачки натпревари|уредувачки натпревар]] на тема „'''[[Википедија:Уредувачки натпревари/Диносауруси|Диносауруси]]'''“.
{{-}}
 
[[Податотека:Flag of Sweden.svg|лево|25п]]
Се известуваат членовите на [[Википедија:Вики Клуб|Вики Клубовите]] дека во периодот од 1 до 30 ноември 2021 година се одржува уредувачки натпревар „'''[[Википедија:Запознајте ја Шведска|Запознајте ја Шведска]]'''“. Приклучете се и освојте една од наградите!
 
{{-}}
 
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+21 hours}} {{#time: F|+21 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+21 hours}} {{#time: F|+21 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+21 hours}} {{#time: F|+21 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+21 hours}} {{#time: F|+21 hours}}}}|}}}}