Разлика помеѓу преработките на „Висок претставник за Надворешни работи и Безбедносна политика на ЕУ“

с
Робот: Исправка на прекинато пренасочување кон преместена целна страница Висок претставник за надворешни работи и безбедносна политика на Европската Унија
с (Робот: Исправка на прекинато пренасочување кон преместена целна страница Висок претставник за надворешни работи и безбедносна политика на Европската Унија)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#ПРЕНАСОЧУВАЊЕпренасочување [[Висок претставник за Надворешнинадворешни работи и Безбедноснабезбедносна Политикаполитика на Европската Унија]]