Либерално демократска партија (Македонија): Разлика помеѓу преработките

с
Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Либерално-демократска партија
с (Бот: Исправка на двојни пренасочувања → Либерално-демократска партија (Македонија))
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Либерално-демократска партија)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#пренасочување [[Либерално-демократска партија (Македонија)]]