Разлика помеѓу преработките на „Грбови на општините во Македонија“

с
→‎Поранешни грбови на сегашни општини: Грбот е постоечки на општината
с (→‎Поранешни грбови на сегашни општини: Грбот е постоечки на општината)
 
File:Coat of arms of Novo Selo Municipality.svg|[[Грб на Општина Ново Село]]
File:Former coat of arms of Ohrid Municipality.svg|[[Грб на Општина Охрид]]
File:Old coat of arms of Radoviš Municipality.svg|[[Грб на Општина Радовиш]]
File:Coat of arms of Sveti Nikole Municipality.svg|[[Грб на Општина Свети Николе]]
Податотека:Grb-cair.png|[[Грб на Општина Чаир]]