Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки викенди 2021“

| 2
| [[Корисник:Dandarmkd|Dandarmkd]]
| {{подреден список|[[Избор во отсуство]] (Н)| [[Список на избори во 2020 година]] (Н)|[[Гласачко средиште]] (Н)| [[Претседателски избори во Ел Салвадор (1895)]] (Н)|[[Претседателски избори во Ел Салвадор (1899)]] (Н)| [[Претседателски избори во Ел Салвадор (1891)]] (Н)|[[Железен глас]] (Н)| [[Парламентарни избори во Југославија (1986)]] (Н)|[[Парламентарни избори во Југославија (1982)]] (Н)| [[Парламентарни избори во Југославија (1969)]] (Н)}}
|-
| 3