Разлика помеѓу преработките на „Локални избори во Македонија (2021)“

нема опис на уредувањето
(табела за резултатите)
| percentage6 =
 
| image7image6 = [[Податотека:Levica logo + tekstTDPMacedonialogo.png|50x50п|link=Левица (политичкаДемократска партија) на Турците на Македонија]]
| leader7leader6 =
| party7party6 = [[Левица (политичкаДемократска партија) на Турците на Македонија|ЛевицаДПТ]]
| color7color6 = ff0000
| leaders_seat7leaders_seat6 =
| last_election7last_election6 = 01
| seats7seats6 =
| seat_change7seat_change6 = {{стабилна стапка}} дбо
| popular_vote7popular_vote6 =
| percentage7percentage6 =
 
| image8 = [[Податотека:ZelenLevica humanlogo grad+ tekst.svgpng|50x50п|link=ЗеленЛевица хуман(политичка градпартија)]]
| leader8 =
| party8 = [[Левица (политичка партија)|Левица]]
| party8 = [[ЗХГ]]{{Efn|Коалицијата ЗХГ настапува со свои кандидати за градоначалник и советничка листа само во [[Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје|Град Скопје]]}}
| color8 = 059948ff0000
| leaders_seat8 =
| last_election8 = 0
| percentage8 =
 
| image9 = [[Податотека:Zelen human grad.svg|50x50п|link=Зелен хуман град]]
| registered = 1.793.045 <small>(мај 2021)</small>
| leader9 =
| party8party9 = [[ЗХГ]]{{Efn|Коалицијата ЗХГ настапува со свои кандидати за градоначалник и советничка листа само во [[Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје|Град Скопје]]}}
| color9 = 059948
| leaders_seat9 =
| last_election9 = 0
| seats9 =
| seat_change9 = {{стабилна стапка}} дбо
| popular_vote9 =
| percentage9 =
 
| image10 =
| leader10 =
| party10 = [[Независен политичар|Независни]]
| leaders_seat10 =
| last_election10 = 3
| seats10 =
| seat_change10 = {{стабилна стапка}} дбо
| popular_vote10 =
| percentage10 =
 
| registered = 1.793824.045864 <small>(мајсептември 2021)</small>
| turnout = 0,00% {{стабилна стапка}} 0,00[[процентни поени|пп]]
| map_image = Macedonia Local Elections 2021, final results.svg