Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Почетен курс (Зачленување)“

с
ситни поправки (почетниот код заменет со шаблон; <br> --> <br/>)
с (поправки)
с (ситни поправки (почетниот код заменет со шаблон; <br> --> <br/>))
{{ВП:ПК}}
{| align=center style="-moz-border-radius-topright: 1em; -moz-border-radius-topleft: 1em; -moz-border-radius-bottomright: 1em; -moz-border-radius-bottomleft: 1em; font-family:Trebuchet MS, sans-serif; border: 3px solid MidnightBlue; padding: 6px; ;"
|
----
{{добредојде навигација}}
----
<br>
{{Почетен курс}}
'''Регистрирањето на корисничко име''' е опционално, но е препорачано.
 
 
===Како да се регистрирате===
За да се регистрирате, кликнете горе, или кликнете на „Најавете се“ во горниот десен агол на било која страница. Нема да можете (лесно) да го промените корисничкото име откако еднаш го изберете, затоа внимателно размислете. Не користете вулгарни, непристојни или навредувачки имиња, или имиња кои создаваат збунетост или конфликтност. <br/>
{{-}}
<div style="float:right; margin-top: 0.0em; margin-bottom:3px; background-color: #cedff2; color: #000; padding: .2em .6em; font-size: 130%; border: 1px solid #B8C7D9;">'''Завршете го курсот со [[Википедија:Почетен курс (Заклучок)|заклучок и повеќе инфо]]''' <span style="font-size: larger; font-weight: bold;">&rarr;</span></div>