Разлика помеѓу преработките на „Од каде доаѓаме? Кои сме? Каде одиме?“

(Создадена страница со: {{Infobox artwork | image_file = Paul Gauguin - D'ou venons-nous.jpg | caption = | image_size = 450px | title = Од каде доаѓаме? Кои сме? Каде одиме? | alt = | other_language_1 = француски | other_title_1 = D'où venons-nous ? Que sommes-nous ? Où allons-nous ? | other_language_2 = | other_title_2 = | artist = Пол Гоге...)
 
 
==Стил и значење==
Сликата е значајна по својата загадочна тема и атмосфера. Некои научници ги припишуваат овие квалитети на личните конфликти што Гоген ги имал при создавањето на ова уметничко дело. <ref> сликатаСликата го има специфичниот стил на Гоген и во контекст на [[пост-импресионизам | пост-импресионистички]] стил. денес таа се смета за една од суштинските слики и дела на уметноста од крајот на деветнаесеттиот век.
 
==Тема==