Разлика помеѓу преработките на „СУГС Гимназија „Орце Николов“ - Скопје“

Одбиена последната промена (од 89.205.51.80) и ја поврати преработката 4550674 на CommonsDelinker
(Додавање на содржина во делот „познати ученици“ во СУГС Оорце Николов)
(Одбиена последната промена (од 89.205.51.80) и ја поврати преработката 4550674 на CommonsDelinker)
Ознака: Рачно отповикување
 
==Познати ученици==
*Проф. д-р. Јовица Угриновски - неврохирург
*[[Венко Андоновски]] – писател
*[[Зоран Јолевски]] – министер за одбрана