Предлошка:Мокра: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
[проверена преработка][проверена преработка]
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
 
|list1 = [[Јакупица]]{{•}} [[Караџица]]{{•}} [[Даутица]]{{•}}[[Голешница]]{{•}}[[Китка]]{{•}}[[Шашковица]]{{•}}[[Салакова Планина]]{{•}}[[Ејлагица]]{{•}}[[Мумџица]] (Алдинска){{•}}[[Сува Планина]]
|group2= [[Врв (топографија)|Врвови]]
|list2 = [[Солунска Глава]]  (2.540){{•}}[[Караџица (врв)|Караџица]]  (2.472){{•}} [[Перчулица]]  (2.423){{•}}[[Попово Брдо]]  (2.380){{•}} [[Пепелјак]]  (2.352){{•}}[[Убава]]  (2.346){{•}}[[Пржал]]  (2.339){{•}}[[Каменити Брег]]  (2.318){{•}}[[Остри Врв]]  (2.263){{•}} [[Миленков Камен]]  (2.217) {{•}} [[Мирска Вода]]  (2.179){{•}} [[Плавник]]  (2.126){{•}} [[Кале (планински врв)|Кале]]   (2.112) {{•}} [[Иванов Камен]]  (2.108) {{•}} [[Крајни Камен]]  (2.093) {{•}} [[Кривул]]  (2.088) {{•}} [[Бел Камен (Даутица)|Бел Камен]]  (2.074) {{•}} [[Рендова Ливада]]  (2.058) {{•}} [[Лисец (Голешница)|Лисец]]  (1.935){{•}} [[Сипачан]]  (1.790){{•}} [[Зајачница]]  (1.760){{•}} [[Османбежица]]  (1.730) {{•}} [[Каљаја]]  (1.710){{•}} [[Бајрак (планински врв)|Бајрак]]   (1.527){{•}} [[Студена Вода]]  (1.475){{•}} [[Коритски Камен|Коритски Камен (Тисовички Врв)]]  (1.441){{•}} [[Темна Бука]]  (1.362)
|group3= [[Висорамнина|Висорамнини]]
|list3= [[Бегово Поле]]{{•}}[[Боро Поле]]{{•}}[[Враца (Мокра)|Враца]]{{•}}[[Солунско Поле (Мокра)|Солунско Поле]]