Разлика помеѓу преработките на „Мите Грозданов“

(photo)
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување Отповикано
|-
| 2010 || [[Народни приказни]] ТВ-серија || /
| 2014-2017 || [[Македонски народни приказни]] ТВ-серија
|-
| 2016 || [[Fighting for Death]] Краток филм || Милојко
| 2016 || [[Болка на Душата]] ТВ-филм
|}
 
== Награди==
Анонимен корисник