Разлика помеѓу преработките на „Кристијано Роналдо“

нема опис на уредувањето
| years3 = 2009–2018 |caps3 = 292 |goals3 = 311 |clubs3 = {{Fb team Real Madrid}}
| years4 = 2018–2021 |caps4 = 98 |goals4 = 81 |clubs4 = {{Fb team Juventus}}
| years5 = 2021- |caps5 =0 |goals5 = 0 |clubs5 = {{Fb team Manchester United}}
| nationalyears1 = 2001–2002 |nationalcaps1 = 7 |nationalgoals1 = 5 | nationalteam1 = {{знамеикона|Португалија}} [[Фудбалска репрезентација на Португалија под 17 години|Португалија 17]]
| nationalyears2 = 2003 |nationalcaps2 = 5 |nationalgoals2 = 1 | nationalteam2 = {{знамеикона|Португалија}} [[Фудбалска репрезентација на Португалија под 20 година|Португалија 20]]
| nationalyears3 = 2002-2003 |nationalcaps3 = 10 |nationalgoals3 = 3 | nationalteam3 = {{знамеикона|Португалија}} [[Фудбалска репрезентација на Португалија под 21 година|Португалија 21]]
| nationalyears4 = 2004 |nationalcaps4 = 3 |nationalgoals4 = 2 | nationalteam4 = {{знамеикона|Португалија}} [[Олимписка фудбалска репрезентација на Португалија|Португалија 23]]
| nationalyears5 = 2003– |nationalcaps5 = 164180 |nationalgoals5 = 99111 | nationalteam5 = {{знамеикона|Португалија}} [[Фудбалска репрезентација на Португалија|Португалија]]
}}
 
13.388

уредувања