Разлика помеѓу преработките на „Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје“

Одбиена последната промена (од Djovanovik) и ја поврати преработката 4633207 на M4r51n
Ознака: Отповикано
(Одбиена последната промена (од Djovanovik) и ја поврати преработката 4633207 на M4r51n)
Ознака: Рачно отповикување
|cand5 = Александар Тортевски |party5 = [[Твоја (партија)|Твоја]] |color5=#008000
|cand6 = Мунир Колашинац |party6 = [[Бошњачки Демократски Сојуз (партија)|Бошњачки Демократски Сојуз]] |color6=#881E8B
|cand7 =
|cand7 = Бени Шаќири |party7 = [[ЛДП]] и [[ДОМ]]|color7=#E9FF00|
|invalid =
|total_sc =