Разлика помеѓу преработките на „Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје“

обновување, дополнување, поправки
(обновување, дополнување, поправки)
| percentage4 =
 
| image5 = [[Податотека:ЉубомирАлександар ЈосифовскиТортевски.png|150x150п]]
| candidate5 = [[ЉубомирАлександар ЈосифовскиТортевски]]
| party5 = [[НезависенТвоја политичар(партија)|независенТвоја]]
| color5 = DDDDDD008000
| popular_vote5 =
| percentage5 =
 
| image6 =
| image6 = [[Податотека:Александар Тортевски.png|150x150п]]
| candidate6 = [[АлександарМунир ТортевскиКолашинац]]
| party6 = [[ТвојаБошњачки демократски сојуз (партија)|ТвојаБДС]]
| color6 = 008000881E8B
| popular_vote6 =
| percentage6 =
{{Изборни резултати
|image =
|cand1 = [[Петре Шилегов]] |party1 = [[СДСМ]] |color1=#bf1e24
|cand2 = Данела Арсовска |party2 = Независна ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) |color2=#990000
|cand3 = [[Ана Петровска]] |party3 = [[ЗХГЗелен Хуман Град]] |color3=#059948
|cand4 = Петар Георгиевски |party4 = Независен ([[Левица (политичка партија)|Левица]]) |color4=#ff0000
|cand5 = ЉубомирАлександар ЈосифовскиТортевски |party5 = Независен[[Твоја (партија)|Твоја]] |color5=#DDDDDD008000
|cand7cand6 = Мунир Колашинац |party7party6 = [[Бошњачки Демократски Сојуз (партија)|color7Бошњачки Демократски Сојуз]] |color6=#881E8B
|cand6 = Александар Тортевски |party6 = Твоја |color6=#008000
|cand7 =
|cand7 = Мунир Колашинац |party7 = Бошњачки Демократски Сојуз |color7=#881E8B
|invalid =
|total_sc =