Разлика помеѓу преработките на „Сина Лагуна (коктел)“

Создадена страница со: {{Infobox cocktail | iba = | name = Плава Лагуна | image = Blue Lagoon at the Mandarin Oriental, Washington DC.jpg | caption = Сина лагуна кај Мандарин Ориентал Вашингтон | type = висока топка | flaming = | vodka = yes | tequila = | rum = | gin = | triplesec = | served = карпа |...
(Создадена страница со: {{Infobox cocktail | iba = | name = Плава Лагуна | image = Blue Lagoon at the Mandarin Oriental, Washington DC.jpg | caption = Сина лагуна кај Мандарин Ориентал Вашингтон | type = висока топка | flaming = | vodka = yes | tequila = | rum = | gin = | triplesec = | served = карпа |...)
(нема разлика)
13.388

уредувања