Разлика помеѓу преработките на „Планинарски предизвик „12 Врвови““

с (Јазична исправка, replaced: биодиверзитетот → биоразновидноста)
Ознака: Изворно уредување 2017
|-
| [[Голем Брзовец|Брзовец]] || 2.082 м || [[Бистра]] || септември 2017
|-
| [[Плавник]] || 2.126 м || [[Даутица]] || октомври 2017
|-
| [[Зајачница]] || 1.760 м || [[Сува Планина]] || ноември 2017
|-
| [[Попово Гумно]] || 1.193 м || [[Китка]] || декември 2017
|-
| [[Гоглин]] || 1.197 м || [[Козјак (Козјачија)|Козјак]] || јануари 2018
|-
| [[Клепа (планински врв)|Клепа]] || 1.150 м || [[Клепа]] || февруари 2018
|-
| [[Висока (планински врв)|Висока]] || 1.472 м || [[Селечка Планина]] || март 2018
|-
| [[Чупино]] || 1.725 м || [[Плачковица]] || април 2018
|-
| [[Кадиица]] || 1.932 м || [[Влаина]] || мај 2018
|-
| [[Бачилски Камен]] || 1.928 м || [[Кораб]] || јуни 2018
|-
| [[Канеп]] || 2.218 м || [[Стогово]] || јули 2018
|-
| [[Радуч]] || 2.083 м || [[Јабланица]] || август 2018
|-
| [[Трпезница]] || 2.590 м || [[Шар Планина]] || септември 2018
|}