Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Pta345MK“

Ознака: Достава на масовни пораки
Здраво, во периодот од 1 до 30 април ќе се одржува регионалниот уредувачки натпревар „СИЕ Пролет 2021“, во кој учествуваат заедници од цела Средна и Источна Европа, со цел создавање и подобрување на статии од сите тие заедници по однапред предложени списоци. Се разбира, дозволено е и пишување статии надвор од предложените списоци на заедниците. Обезбедени се награди за најдобрите тројца, како и за други категории. Прочитајте ја проектната страница за натпреварот и земете учество. Вклучи се и заедно да ја подобриме македонската Википедија.[[User:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] <small>([[User talk:MediaWiki message delivery|разговор]])</small> 21:03, 3 април 2021 (CEST)
<!-- Пораката ја испрати Корисник:Ehrlich91@mkwiki преку списокот на https://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9D%D0%B0%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B8&oldid=4491191 -->
 
== Промени во статијата Локални избори 2021 - Скопје ==
 
Здраво [[Корисник:Pta345MK|Pta345MK]], сакам да те известам дека во статијата [[Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје|за претстојните локални избори во Скопје]] ги отстранив твоите промени во врска со кандидатурата на Александар Тортевски. Причините можеш да ги видиш на [[Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје (разговор)|страницата за разговор]], како и слободно да ги искоментираш. Поздрав и убав ден! :) --[[User:M4r51n|M4r51n]] <small>([[User talk:M4r51n|разговор]])</small> 15:57, 29 август 2021 (CEST)