Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи): Разлика помеѓу преработките

с
Нема опис на уредувањето
{{Bs game player | pos = PG | no = 12 | name = Џру Холидеј | п =11 | с = 5 | а =1 }}
{{Bs game player | pos = SG | no = 15 | name = Девин Букер | п = 2 | с = 0 | а =1 }}
{{Bs game player | pos = SF | no = 37 | name = Кевин Дјурант | п =29 | с = 6 | а =3 }}
{{Bs game player | pos = PF/C | no = 13 | name = Бам Адебајо | п = 6 | с = 6 | а =4 }}
{{Bs game mid | п = yes | с = yes | а = yes }}