Разлика помеѓу преработките на „Парагвајски гварани“

Бришење на "1MIL_Paraguayan_Guaranies_-_Obverse.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Missvain поради: per [[:c:Commons:Deletion req
(Бришење на "1MIL_Paraguayan_Guaranies_-_Reverse.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Missvain поради: per [[:c:Commons:Deletion req)
(Бришење на "1MIL_Paraguayan_Guaranies_-_Obverse.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Missvain поради: per [[:c:Commons:Deletion req)
| 6
| 2006
|
| [[File:1MIL Paraguayan Guaranies - Obverse.jpg|75px]]
|
|}