МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Рачно отповикување Отповикано
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Рачно отповикување Отповикано
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|}}}}
{{-}}
 
[[Податотека:Olympic rings without rims.svg|лево|30п|Уредувачки натпревар „Летни олимписки игри“]]
Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека во периодот од 9 јули до 8 август 2021 година се одржува [[Википедија:Уредувачки натпревари|уредувачки натпревар]] на тема „'''[[Википедија:Уредувачки натпревари/Летни олимписки игри|Летни олимписки игри]]'''“.
{{-}}