Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Ел Салвадор на Олимпијада“

дополнување
(дополнување)
|total={{{total|0}}}
|rank={{{rank|}}}
|summerappearances=[[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1968|1968]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1972|1972]]{{•}} <span style="color:#aaa">1976</span>{{•}} <span style="color:#aaa">1980</span>{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1984|1984]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1988|1988]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1992|1992]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 1996|1996]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2000|2000]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2004|2004]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2008|2008]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2012|2012]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2016|2016]]{{•}} [[Ел Салвадор на Летните олимписки игри 2020|2020]]
}}<noinclude>
[[Категорија:Предлошки за земји на Олимписките игри|Ел Салвадор]]