Разлика помеѓу преработките на „Бермуда на Олимписките игри“

нема опис на уредувањето
(дополнување)
 
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 1992|–]]
|[[1992 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|1994}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 1994|1]] || 1 || - || -
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 1994|–]]
|[[1994 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|1998}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 1998|1]] || 1 || - || -
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 1998|–]]
|[[1998 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2002}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2002|1]] || 1 || - || -
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 2002|–]]
|[[2002 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2006}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2006|1]] || - || 1 || -
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 2006|–]]
|[[2006 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2010}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2010|1]] || - || - || 1
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 2010|–]]
|[[2010 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2014}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2014|1]] || - || - || 1
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 2014|–]]
|[[2014 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2018}} || [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2018|1]] || - || - || 1
|bgcolor=#F7F6A8|0||bgcolor=#DCE5E5|0||bgcolor=#FFDAB9|0
|0
|[[Освојувачи на медали на Зимските олимписки игри 2018|–]]
|[[2018 Winter Olympics medal table|–]]
|-
|align=left| {{GamesName|WOG|2022}} || colspan=9; rowspan=2; align=center |''Иден настан''