Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Инфокутија Олимписко натпреварување“

с
нема опис на уредувањето
с
с
 
|2012 Summer = Летните олимписки игри 2012
|2016 Summer = Летните олимписки игри 2016
|20182020 Summer = Летните олимписки игри 2020
|20182024 Summer = Летните олимписки игри 2024
 
|1924 Winter = Зимските олимписки игри 1924
|2014 Winter = Зимските олимписки игри 2014
|2018 Winter = Зимските олимписки игри 2018
|20182022 Winter = Зимските олимписки игри 2022
 
|2010 Summer Youth = Летните младински олимписки игри 2010