Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Клупски натпревари“

с
нема опис на уредувањето
с (ситна поправка)
с
 
{{{!}} width="auto" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="background-color:transparent; table-layout:fixed"
{{!}}- valign="top"
{{!}} '''Суди{{#if:{{{Судија2|}}}| jaи | ија }}''': 
{{!}} {{#if:{{{Нацсудија|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија}}}|bordo}}}} {{{Судија}}} {{#if:{{{Градсудија|}}}|({{{Градсудија}}})}}{{#if:{{{Судија2|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија2|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија2}}}|bordo}}}} {{{Судија2}}}}} {{#if:{{{Градсудија2|}}}|({{{Градсудија2}}})}} {{#if:{{{Судија3|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија3|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија3}}}|bordo}}}} {{{Судија3}}}}} {{#if:{{{Градсудија3|}}}|({{{Градсудија3}}})}} {{#if:{{{Судија4|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија4|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија4}}}|bordo}}}} {{{Судија4}}}}} {{#if:{{{Градсудија4|}}}|({{{Градсудија4}}})}} {{#if:{{{Судија5|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија5|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија5}}}|bordo}}}} {{{Судија5}}}}} {{#if:{{{Градсудија5|}}}|({{{Градсудија5}}})}} {{#if:{{{Судија6|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија6|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија6}}}|bordo}}}} {{{Судија6}}}}} {{#if:{{{Градсудија6|}}}|({{{Градсудија6}}})}} {{#if:{{{Судија7|}}}|<br/>{{#if:{{{Нацсудија7|}}}|{{flagsport|{{{Нацсудија7}}}|bordo}}}} {{{Судија7}}}}} {{#if:{{{Градсудија7|}}}|({{{Градсудија7}}})}}
{{#if:{{{Мерач на времето|}}}|