Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Состав на Франција на ЛОИ кошарка 2020“

Создадена страница со: {{National basketball squad | name = Состав на Франција на ЛОИ кошарка 2020 | bg = #0c1c8c | fg = #FFFFFF | country = Франција | country case = Франција | comp link = Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи) | comp = Летни олимписки игри 2020 | image = | p1 = Франк Нтиликина|Нтилик...
(Создадена страница со: {{National basketball squad | name = Состав на Франција на ЛОИ кошарка 2020 | bg = #0c1c8c | fg = #FFFFFF | country = Франција | country case = Франција | comp link = Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи) | comp = Летни олимписки игри 2020 | image = | p1 = Франк Нтиликина|Нтилик...)
 
(нема разлика)