Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Состав на САД на ЛОИ кошарка 2020“

Создадена страница со: {{National basketball squad | name = Состав на САД на ЛОИ кошарка 2020 | bg = #264B8D | fg = white | country = САД | country case = САД | comp link = Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи) | comp = Летни олимписки игри 2020 | image = | p1 = | p2 = | p3 = | p4 = Бил...
(Создадена страница со: {{National basketball squad | name = Состав на САД на ЛОИ кошарка 2020 | bg = #264B8D | fg = white | country = САД | country case = САД | comp link = Кошарка на Летните олимписки игри 2020 (мажи) | comp = Летни олимписки игри 2020 | image = | p1 = | p2 = | p3 = | p4 = Бил...)
(нема разлика)