SashatoBot

Членува од 4 април 2006
Одземени 13 бајти ,  пред 12 години
нема опис на уредувањето
 
'''SashatoBot''' јее интервики бот. Контролише га корисник UserКорисникот [[User:Саша Стефановић|Саша Стефановић]] го управува. УколикоДоколку имате некунекоја порукупорака оставитеоставете јеја [[:sr:User talk:Саша.Стефановић|овде]].
{| cellpadding="5" cellspacing="0" align="center" rules="all" style="width:40%; margin:1em 1em; font-size: 110%; border:4px solid #CAD2ff;"
|- align="center" colspan="2"
| width="30%" | '''SashatoBot'''
|- align="left"
| РођенРоден
| [[4 април]] [[2006]]
|- align="left"
| ВрстаВид
| pywikipediabot
|- align="left"
| [[Wikipedia:Бот|бот]]<br>
[[Image:Redirect arrow without text.png]]
| [[Википедија|На Википедије]]:<br>
[[:sr:Корисник:SashatoBot|Српски / Srpski]]<br>
[[:en:User:SashatoBot|English]]<br>
[[:fr:Utilisateur:SashatoBot|Français]]
|- align="left"
| Ме управува:
| Контролише га:
| [[Корисник:Саша Стефановић|Саша Стефановић]]
|- align="left"
| Служба
| Послови
| '''Интервики линковиврски'''
|- align="left"
| ТренутниТековен статус
| Чекам на бот заставицу
|}
72

уредувања