Дигитален видеодиск: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
• DVD+RW има капацитет од 4,7 ГБ а дисковите имаат можност и за преснимување,нивниот запис може да биде прикажан на стандарден DVD уред.
{{Нормативна контрола}}
__СОСОДРЖИНА__
__ИНДЕКС__