Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот/Евиденција за трета седмица“

! [[Биосферен резерват Вулкан Такана]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Биосферен резерват Техуакан-Куикатлан]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Сиера Мадре дел Сур]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Сиера Мадре де Чиапас]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Сиера де ла Лагуна]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Биосферен резерват Сиера де Манантлан]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Шкорписки гребен]] (Н)
|
|4
|
|-
! [[Биосферен резерват Риа Лагартос]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Пантанос де Центала]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Биосферен резерват Мапими]] (Н)
|
|4
|
|-
! [[Биосферен резерват Лос Волканес]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Биосферен резерват Лос Тукстлас]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[Лагуна Мадре (Мексико)]] (Н)
|
|4
|
|-
! [[Биосферен резерват Ла Енкручијада]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[Национален парк Морски архипелаг Сан Лоренцо]] (Н)
|
|7
|
|-
! [[Мадерас дел Кармен]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Природен резерват Југански]] (Н)
|
|6
|
|-
! [[Природен резерват Сајано-Шушенски]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Национален парк Словачки карст]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[Заштитена област на планините Полана]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[Биосферен резерват Источни Карпати]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[Конзерваторски парк Мамунгари]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[Голем песочен биосферен резерват]] (Н)
|
|3
|
|-
! [[ Национален парк Принц Регент]] (Н)
|
|5
|
|-
! [[ Биосферен резерват Риверленд]] (Н)
|
|4
|
|-
! [[ Национален парк Полеси]] (Н)
|
|6
|
|}
 
|
|8
|
|-
! [[Национален парк Кампиноски]]
|
|6
|
|-
! [[Национален парк Халасан]]
|
|4
|
|-
! [[Крокодилски мост]]
|
|4
|
|-
! [[Биосферен резерват Кејп Вајнленд]]
|
|4
|
|-
! [[Национален парк Кругер]]
|
|10
|
|-
! [[Прекрасните седум слонови]]
|
|7
|
|-
! [[Шумарски резерват Хурулу]]
|
|5
|
|-
! [[Манарски Залив]]
|
|6
|
|-
! [[Сулина]]
|
|5
|
|-
! [[Национален парк Ваза]]
|
|5
|
|-
! [[Робинзон Крусо (остров)]]
|
|6
|
|-
! [[Национален парк Бену]]
|
|7
|
|-
! [[Национален парк Лагуна Сан Рафаел]]
|
|4
|
|-
! [[Национален парк Боске де Фрај Хорхе]]
|
|5
|
|-
! [[Национален парк Архипелаго де Хуан Фернандез]]
|
|6
|
|-
! [[Национален парк Кабо де Хорнос]]
|
|7
|
|-
! [[Национален парк Торес дел Паин]]
|
|7
|
|-
! [[Кордилера Паин]]
|
|6
|
|-
! [[Сан Хуан Баутиста, Чиле]]
|
|5
|
|-
! [[Монте Визо]]
|
|6
|
|-
! [[Биосферен резерват Маја]]
|
|5
|
|}
! [[Пенеда-Жереш]]
|
|10
|
|-
! [[Џорџиски Залив]]
|
|8
|
|}
 
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
!Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
 
[[Категорија:Википедија:Уредувачки натпревар/Биосферни резервати во светот]]